Через вітер знеструмленими в Україні залишаються 67 населених пунктів

Через вітер знеструмленими в Україні залишаються 67 населених пунктів

Укрінформ
В Україні через ускладнення погодних умов (пориви вітру) знеструмленими залишаються 67 населених пунктів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДСНС.

"Станом на 7 год. 16 січня, внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру), через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 67 населених пунктів у 5 областях (Житомирська – 25, Чернігівська – 20, Сумська – 12, Київська – 9 та Донецька – 1)", - інформує ДСНС.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Читайте також: В Україні сильний вітер залишив без світла 1,4 тисячі населених пунктів

Зазначається, зокрема, що на Луганщині у ніч проти 15 січня в селі Коломийчиха Сватівського району внаслідок шквального вітру пошкоджено дах з металопрофілю двоповерхової будівлі сільської ради та сільського клубу на площі 560 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

У місті Люботин Харківської області внаслідок шквального вітру пошкоджено дах з металопрофілю чотириповерхового гуртожитку Люботинського ліцею залізничного транспорту на площі 600 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

Тієї ж ночі на Київщині в м. Богуславі внаслідок шквального вітру пошкоджено дах з металопрофілю в чотириповерховому навчальному корпусі ДНЗ Богуславському центрі професійної освіти на площі 300 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

У селі Лосинівка Чернігівського району внаслідок шквального вітру пошкоджено дах в одноповерховій будівлі спортивного залу ЗОШ на площі 250 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-