Зірвані дахи та 200 населених пунктів без світла - наслідки негоди на Чернігівщині

Зірвані дахи та 200 населених пунктів без світла - наслідки негоди на Чернігівщині

Фото
Укрінформ
На Чернігівщині шквальний вітер зірвав покрівлі з дитсадка, шкільного спортзалу, інших будівель, повалив кілька новорічних ялинок та десятки дерев в усіх районах області, знеструмив близько 200 населених пунктів.

Про це повідомила Чернігівська ОДА, передає Укрінформ.

"У селищі Сосниця, зокрема, через шквальний вітер зруйновано покрівлю дитячого садка "Сонечко". Наразі визначаються обсяги збитків та оптимальний варіант відновлення покрівлі. Постраждала і школа у Лосинівці, де вітер зірвав дах спортзалу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в Сосниці вже працюють перший заступник голови ОДА і група фахівців.

Над ліквідацією наслідків негоди працюють бригади АТ "Чернігівобленерго", УДСНС, дорожньої служби, представники органів місцевого самоврядування та поліції.

Відомо, що постраждалий від негоди дитсадок "Сонечко" в Сосниці був реконструйований і капітально відремонтований у 2020 році в межах програми "Велике будівництво". На об’єкт витратили близько 6,6 млн грн., з яких 4,5 млн - кошти з Державного фонду регіонального розвитку. У процесі реконструкції покрівлю в дитсадку повністю оновили.

Читайте також: В Україні сильний вітер залишив без світла 1,4 тисячі населених пунктів

За інформацією з соцмереж, у Чернігові на Алеї Героїв від вітру впала велика ялина, ніхто не постраждав. Новорічні ялинки повалені вітром у Коропі, Носівці та Бобровиці.

Фото: cg.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-