Троє левів і тигр вирушили з Буковини до ПАР із «закордонними» паспортами

Троє левів і тигр вирушили з Буковини до ПАР із «закордонними» паспортами

Фото
Укрінформ
Із туристичної бази "Сонячна долина", що у Чернівецькій області, транспортували до Південно-Африканської республіки трьох левів та тигра. 

Про це повідомляє місцеве видання Район-інфо, передає Укрінформ.

"Сьогодні три леви та тигр, що утримувались на території бази ГТРК "Сонячна долина" розпочали свій шлях на "історичну батьківщину" - до Південно-Африканської республіки, де їх утримуватимуть в умовах максимально наближених до природних", - йдеться у повідомленні.

У виданні зазначають, що торік був підписаний договір між підприємством "Роднічок Тревел" та Благодійним Фондом "НЕЙТОН", за яким Благодійний Фонд "НЕЙТОН" організував транспортування екзотичних тварин до ПАР.

Отже, для транспортування тварин приїхав представник благодійної організації із Південної Африки. Їх приспали, помістили до спеціально виготовлених кліток і завантажили до вантажівки. Попереду на тварин чекає подорож до "Борисполя", звідти – літаком до Туреччини, потім довга авіаподорож за маршрутом Стамбул - Йоганесбург, і нарешті - переліт до спеціального реабілітаційного центру.

Тигр і троє левів із туристичного комплексу на Буковині "вирушили" до Африки / Фото: rayoninfo.info

Кожній тварині виготовили спеціальний паспорт із тризубом на обкладинці, який дуже схожий на "людський" закордонний паспорт.

Як раніше повідомляв Укрінформ, трьох левів, які народилися у миколаївському зоопарку, передали на утримання до реабілітаційного центру Південно-Африканської республіки (ПАР).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-