На Запоріжжі поблизу школи водій збив дівчинку, вона померла

На Запоріжжі поблизу школи водій збив дівчинку, вона померла

Фото
Укрінформ
У Бердянському районі в селі Новопетрівка водій легковика наїхав на дитину, що перебігала дорогу поблизу школи. Від отриманих травм дівчинка померла на місці.

Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“12 січня близько 13:30 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в селі Новопетрівка Бердянського району біля школи по вулиці Центральній водій автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на дитину”, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець 1978 року народження збив дівчинку, яка перебігала проїзну частину у невстановленому місці поблизу школи. 10-річна школярка від отриманих тяжких тілесних ушкоджень померла у кареті швидкої медичної допомоги на місці події.

За результатами медичного обстеження на стан сп’яніння, то водій був тверезий.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування, яке встановлює причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-