У Харкові підтопило метро - зупиняли рух поїздів

У Харкові підтопило метро - зупиняли рух поїздів

Укрінформ
У Харкові сталося підтоплення станцій метрополітену на Холодногірсько-Заводській лінії. Рух поїздів призупинявся на півтори години.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«Сьогодні, 11 січня, близько 5:30 сталося підтікання тунелю на перегоні від станції «Площа Конституції» до станції «Центральний ринок». Щоб уникнути аварійних ситуацій та забезпечити безпеку пасажирів, рух поїздів було призупинено: поїзди ходили від кінцевої станції «Індустріальна» до станції «Проспект Гагаріна», - розповів заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.

Як зазначив генеральний директор КП «Харківський метрополітен» Андрій Гармаш, підтоплення не становить небезпеки для пасажирів. 

За словами Водовозова, машиністи, які візуально спостерігають тунель, не повідомляють про будь-які пошкодження, однак перегін будуть обстежувати фахівці після закриття станцій. «Усі оглядові дії будуть проведені вночі», - сказав заступник мера.

Як стало відомо з оперативного зведення Харківської облдержадміністрації, стався порив водогону, і вода протекла в метрополітен через вентиляційні шахти. Як уточнив Водовозов, водогін, на якому сталася аварія, належить приватній будівельній компанії, а не комунальникам.

Фото: city.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-