На Чернігівщині мікроавтобус зіткнувся з легковиком, постраждали 11 осіб

На Чернігівщині мікроавтобус зіткнувся з легковиком, постраждали 11 осіб

Фото
Укрінформ
У Чернігівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 11 осіб, серед яких і одна дитина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«9 січня близько 21:30 поблизу с. Городище Ніжинського району на автошляху М-02 «Кіпті - Глухів - Бачівськ» внаслідок зіткнення легкового автомобіля та мікроавтобуса постраждало 11 осіб, з них 1 дитина (2010 р.н.), яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікувальних закладів», - ідеться в повідомленні.

На Чернігівщині внаслідок ДТП із мікроавтобусом постраждали 11 осіб, серед них одна дитина / фото: ДСНС

ГУ ДСНС у Чернігівській області повідомило у Фейсбуці, що ДТП сталося на 113 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ за участю автомобіля "Toyota RAV4" та мікроавтобуса "Renault Master".

"У результаті зіткнення водіїв транспортних засобів затисло деформованими конструкціями понівечених автівок... Рятувальники за допомогою гідравлічного спецінструменту деблокували обох водіїв та передали медпрацівникам", - розповіли рятувальники.

Постраждалих каретами швидкої медичної допомоги з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано до лікувальних закладів Бахмача та Ніжина.

Для деблокування постраждалих залучали 9 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Як повідомляв Укрінформ, 9 січня на Львівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса «Еталон» та легкового автомобіля Mazda 5 постраждали семеро осіб, серед них дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-