У Харкові породіллю, що викинула свою дитину з вікна, після допиту відпустили

У Харкові породіллю, що викинула свою дитину з вікна, після допиту відпустили

Укрінформ
У Харкові породіллю, що народила у квартирі та викинула свою дитину з вікна п'ятого поверху, після допиту відпустили додому.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

«Породіллю допитали в присутності перекладача. Дівчина, каже що дитина народилася мертвою. Так само підтверджує, що саме вона викинула дитину з п’ятого поверху. Дівчину відпустили з лікарні додому. Слідство очікує на висновки судово-медичної експертизи щодо причини смерті немовляти», - зазначив Чубенко.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня близько 21:30 біля під’їзду будинку по вулиці Єсеніна знайшли тіло немовляти в пакеті. Попередньо встановлено, що мати дитини - 22-річна громадянка однієї з країн Близького Сходу, студентка одного з навчальних закладів Харкова, що мешкає в багатоквартирному будинку, біля якого виявили тіло дитини. Правоохоронці з’ясували, що жінка приховувала вагітність та народила вдома. Жінку госпіталізували. Тіло дитини направили на експертизу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-