ДТП зі «швидкою» на Харківщині: загиблий водій легковика був напідпитку - лікарі

ДТП зі «швидкою» на Харківщині: загиблий водій легковика був напідпитку - лікарі

Укрінформ
Водій, який спричинив ДТП зі «швидкою» на Харківщині та помер дорогою до лікарні, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Харківської області.

«Спеціалізований автомобіль екстреної меддопомоги рухався на виклик поблизу м. Люботин. Біля одного з поворотів на шляху відбулось зіткнення із автомобілем Skoda Octavia, який, порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу. У результаті ДТП постраждав 44-річний водій Skoda. Встановлено, що за кермом він знаходився у стані хмільного сп’яніння і вже під час здійснення шпиталізаціі помер», - повідомили в центрі.

Також у ДТП постраждала молодша медична сестра бригади екстреної меддопомоги. Її з підозрою на черепно-мозкову травму госпіталізували до лікувального закладу. Як повідомили у «швидкій», наразі стан їхньої співробітниці стабільний.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 4 січня на 461 км автошляху «Київ–Харків–Довжанський» поблизу селища Коротич Харківської області водій автомобіля Skoda Octavia, рухаючись у сторону міста Люботин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем бригади швидкої медичної допомоги. Від отриманих травм 44-річний водій Skoda Octavia помер дорогою до лікарні. Також постраждала 49-річна молодша медична сестра.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-