На Рівненщині легковик зіткнувся з підводою: восьмеро постраждалих, серед них - діти

На Рівненщині легковик зіткнувся з підводою: восьмеро постраждалих, серед них - діти

Фото
Укрінформ
Неподалік Костополя сталося зіткнення підводи та легкового автомобіля, у результаті чого постраждало 8 людей, зокрема дві дитини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області у Фейсбуці.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 32-річний погонич гужової підводи, рухаючись узбіччям смуги для зустрічного транспорту, під час здійснення маневру повороту праворуч, допустив зіткнення із автомобілем "Renault Megane"", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок ДТП погонича та трьох чоловіків, які перебували на підводі, із травмами різного ступеня доставили до медзакладу. Одного із них, 37-річного жителя села Борщівка із відкритою черепно-мозковою травмою та забоями, двох із ЗЧМТ та забоями госпіталізували. Двоє коней у автопригоді не вижили.

"У легковику перебувала сім’я рівнян із двома малолітніми дітками. 29-річного водія та двох його синів, одного та шести років, після надання медичної допомоги відпустили. До лікарні госпіталізували дружину із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом руки", - поінформували у поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває досудове розслідування.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-