На Закарпатті можуть перекрити трасу через паводок

На Закарпатті можуть перекрити трасу через паводок

Укрінформ
На Закарпатті є ймовірність перекриття траси національного значення Мукачево - Рогатин через розлив річки Тиса у селі Рокосово. Водіям пропонуватимуть об'їзд.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив речник Управління ДСНС в Закарпатській області Федір Філіп.

“Сьогодні починається розлив річки Тиса в районі залізничного переїзду села Рокосово на дорозі національного значення Н-09 Мукачево - Рогатин можливий вихід річкової води та перелив через дорогу. Ймовірне перекриття траси, відтак водіям запропонують об'їзд через Іршавщину”, - сказав він.

Станом на 8 ранку дорога залишається проїзною, на місті чергують патрульні поліцейські.

Спрогнозувати ситуацію не можна, все залежить від того, як буде поводитися річка. За словами Філіпа, у гірській місцевості Закарпаття вночі ще йшов дощ, і вода прибуватиме.

Автошлях Н-09 - автомобільний шлях національного значення на території України. Проходить територією Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей. Починається у Мукачеві, проходить через Хуст, Тячів, Рахів, Ясіня, Яблуницький перевал, Яремче, Надвірну, Івано-Франківськ, Галич, Рогатин та закінчується у Львові.

Учора, 5 січня, на Закарпатті почалися підтоплення через інтенсивні опади у гірських регіонах. Найбільше постраждали Міжгірщина та Рахівщина, Тячівщина, частина Берегівського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-