До Різдва снігу не буде - прогнозують «плюс» і дощі

До Різдва снігу не буде - прогнозують «плюс» і дощі

Погода
Укрінформ
У четвер, 6 січня, в Україні дощитиме, температура впродовж доби 0-5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"6 січня хмарно з проясненнями. У західних, вночі і в північних областях, вдень і в більшості центральних та східних областей невеликий дощ та мокрий сніг (на Закарпатті значний дощ з переходом у сніг); на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с", - зазначається у повідомленні.

Температура протягом доби 0-5° тепла (вночі на заході країни місцями 1-3° морозу, вдень у південній частині 6-11° тепла, на півдні Одещини та в Криму до 14°). У Карпатах значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень від 2° морозу до 2° тепла.

В Укргідрометцентрі також додали, що 6 січня в Закарпатській області очікуються значні дощі з переходом у мокрий сніг; в Карпатах значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). 5-7 січня на річках Закарпатської області очікується продовження підйомів рівнів води з виходом води на заплаву, частковим затопленням доріг місцевого значення та сільгоспугідь ряду сіл Берегівського, Хустського, Тячівського, Ужгородського районів (ІІ рівень небезпеки - помаранчевий). 5-6 січня на високогір'ї Закарпатської та у горах Iвано-Франкiвської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

У Києві та столичному регіоні 6 січня хмарно, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. У Києві температура вночі 1-3° тепла, вдень 3-5°. На Київщині вночі та вдень 0-5° тепла.

7-8 січня в Україні переважно без опадів, лише вночі 7 січня у східних, північних та західних областях місцями можливий невеликий сніг. Вітер західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Температура 7 січня вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, 8 січня вночі 7-12° морозу, вдень 0-5° морозу, у південних областях та на Закарпатті вночі 3-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; в Криму вночі 7 січня 1-6° тепла, 8 січня близько 0°, вдень 3-8° тепла; в Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень 3-8° морозу.

У Києві та Київській області вночі 7 січня місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. 8 січня без опадів. Температура 7 січня вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; 8 січня вночі 7-12° морозу, вдень 0-5° морозу.

9-10 січня у західних, північних, Вінницькій областях невеликий сніг, мокрий сніг, на решті території без опадів. Температура вночі 1-7° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла; на півдні вночі 0-5° тепла, вдень 2-8° тепла, в Криму до 12°.

У столиці та на Київщині 9-10 січня невеликий сніг. Температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-