На Буковині після протестів почали відновлювати підтоплений міст

На Буковині після протестів почали відновлювати підтоплений міст

Укрінформ
У селі Глиниця Чернівецької області, в якому місцеві жителі перекривали дорогу, припинили протест. Підрядник почав ремонтувати дорогу та відновлювати підтоплений технологічний міст.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікації поліції Чернівецької області та у пресслужбі САД у Чернівецькій області.

Як повідомили правоохоронці, наразі у Глиниці перекриття дороги немає. Зранку люди знов збиралися на протест, і порядок на місці події забезпечували правоохоронці.

Своєю чергою, у Службі автомобільних доріг Чернівецької області пояснили, що наразі на гравійній частині шляху Т-2601 працюють дорожники.

"Вони звозять щебінь і профілюють та вирівнюють дорогу. На асфальтній ділянці цього шляху проводять ямковий ремонт. Також підрядник працює на тимчасовій переправі, він відновлює сполучення технологічного моста для потреб спецтехніки", - зазначили у пресслужбі САД у Чернівецькій області.

Там додали, що підрядник очікує приїзду у січні бурової установки для відновлення робіт із капітального ремонту головного моста.

Як повідомляв Укрінформ, 4 січня у селі Глиниця Чернівецької області кілька десятків невдоволених жителів перекрили територіальну дорогу сполученням Кіцмань – Сторожинець – Глибока – Опришени. Люди вимагали, щоб влада терміново облаштувала безпечну тимчасову переправу на період ремонту основного моста.

Фото: Фейсбук Віталія Яремчука

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-