Морозні ночі, теплі дні: Україну чекають мокрий сніг та до +14°

Морозні ночі, теплі дні: Україну чекають мокрий сніг та до +14°

Погода
Укрінформ
В Україні 5 січня пройде дощ, місцями зі снігом, вдень 4-9° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Дощ, лише у південній частині без істотних опадів. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с,  вдень на Лівобережжі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень 4-9° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та крайньому півдні країни подекуди 10-13°", - йдеться у повідомленні.

У Карпатах вдень значний дощ; пориви вітру 25-28 м/с; температура вдень 1-6° тепла.

У столичному регіоні в середу дощитиме, вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. У Києві температура вдень 6-8°, в області вдень 4-9° тепла.

Синоптики прогнозують 6 січня вночі у західних, північних областях, вдень в Карпатському регіоні та більшості центральних і східних областей невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу (в Карпатах помірний сніг); на решті території без опадів. Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній та східній частинах вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°, на крайньому півдні місцями 10-14° тепла.

На Різдво вночі у більшості західних, північних та східних областей місцями пройде невеликий сніг, на решті території і вдень в Україні без опадів. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; у південній частині вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с.

У західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця.

На Київщині очікується 6 січня вночі невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без опадів; температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла. 7 січня вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів; температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. На дорогах місцями ожеледиця.

Згідно з прогнозом, на початку тижня в Україні переважно без опадів, 9 січня на Закарпатті та в Карпатах, вночі і на крайньому півдні, вдень і у північно-західних областях невеликий мокрий сніг.

Температура вночі 8 січня 4-10° морозу, 9 січня 1-7° морозу (на крайньому півдні близько 0°); вдень від 3° морозу до 3° тепла, в Криму 2-8° тепла; у північно-східних областях вночі 7-12° морозу, вдень 0-5° морозу.

На Київщині опади не прогнозуються. Температура вночі 8 січня 5-10° морозу, 9 січня 2-7° морозу, вдень близько 0°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-