На Вінниччині п'яний сусід влаштував стрілянину у будинку з чотирма дітьми

На Вінниччині п'яний сусід влаштував стрілянину у будинку з чотирма дітьми

Фото
Укрінформ
На Вінниччині поліція затримала чоловіка, який вночі у вівторок зі зброєю увірвався в будинок сусідів, де на той час знаходилося 4 дітей, та влаштував там стрілянину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

“До поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки села Каташин про те, що близько п’ятої години ранку до її будинку через незачинені двері увірвався сусід з рушницею, кілька разів хаотично вистрілив та втік. У цей час в будинку знаходились п’ятеро племінників заявниці, четверо з яких – неповнолітні. Ніхто з них не постраждав”, - зазначається у повідомленні.

За словами начальника Відділу поліції №1 Гайсинського райуправління поліції Вадима Революка, на пошуки правопорушника було задіяно весь особовий склад місцевої поліції, правоохоронці ввели в дію поліцейські операції “Грім” та “Сирена”.

Правоохоронці, встановивши, що озброєний чоловік знаходиться у цьому ж селі у нежитловому будинку, для його затримання залучили бійців спецпідрозділу КОРД. Зі свого боку на вимогу поліцейських правопорушник вийшов з будинку та здався.

За даними відомства, затриманий перебував у стані сильного сп'яніння, і у подальшому свої дії пояснив давньою неприязню до родини.

Наразі мисливська рушниця у чоловіка вилучена.

47-річний підозрюваний затриманий у процесуальному порядку і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство готує матеріали для оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, в Одесі внаслідок стрілянини в більярдному клубі загинув чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-