Тіло у спаленій автівці: на Сумщині затримали підозрюваного у вбивстві

Тіло у спаленій автівці: на Сумщині затримали підозрюваного у вбивстві

Укрінформ
На Сумщині поліція затримала 51-річного жителя міста Ромни, якого підозрюють в убивстві 68-річного знайомого і підпалі тіла разом з автомобілем загиблого.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області, передає Укрінформ.

"Під час проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих заходів, направлених на встановлення особи загиблого та обставин його загибелі, протягом кількох годин у місті Ромни було встановлено громадянина, який є причетним до скоєння вбивства. Ним виявився 51-річний місцевий житель", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що чоловіки знали один одного. Востаннє вони спілкувалися 31 грудня вдома у загиблого. Тоді між ними стався конфлікт, у ході якого молодший чоловік спричинив 68-річному знайомому ушкодження, несумісні з життям. Щоб приховати сліди злочину, роменчанин завантажив тіло вбитого в його автомобіль та в нічний час вивіз до річки, подалі від людських очей, облив легкозаймистою речовиною та підпалив.

Інформують, що наразі зловмисника затримали поліцейські та проводять з ним слідчі дії. Чоловікові згідно з ч. 1 ст. 115 «Вбивство» Кримінального кодексу України за умисне вбивство може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 3 січня до Роменського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Пригородській у м. Ромни горить авто. На місці поліція встановила, що біля річки Роменка знаходиться згорілий автомобіль марки ВАЗ-2107, а в його салоні - обгоріле тіло людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-