На Святвечір Україні прогнозують до +12° і майже без опадів

На Святвечір Україні прогнозують до +12° і майже без опадів

Погода
Укрінформ
В Україні у вівторок, 4 січня, очікується дощова погода, вдень температура повітря становитиме 3-8° тепла. Водночас на Святвечір, 6 січня, потепліє до +12°, істотні опади не очікуються. 

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«4 січня хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ, вдень у західних областях помірні дощі, в Карпатах, вночі й на північному сході країни з мокрим снігом. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, у західній частині, вночі й у східних областях пориви 15-20 м/с, в Карпатах 25-28 м/с», - йдеться в повідомленні.

Температура вночі 0-5° тепла, на північному сході та в Карпатах 1-6° морозу; вдень 3-8° тепла, на півдні Одещини до 11°.

У Києві та області в ніч на 4 січня місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Температура вночі у столиці 2-4° тепла, вдень 5-7°; по області вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°.

У середу, 5 січня, синоптики прогнозують в Україні дощі, в Карпатах, східних та північно-східних областях з мокрим снігом, у південній частині, вдень і в центральних областях без істотних опадів. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°, на півдні та Прикарпатті до 12° тепла; у східних, північно-східних областях та в Карпатах вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.

6 січня у західних, вночі й у в північних областях очікується невеликий (в Карпатах помірний) мокрий сніг та дощ; на решті території без істотних опадів. Температура у західних, північних та більшості центральних областей вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла; на решті території вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°, на півдні до 12° тепла.

У столичному регіоні 5 січня вночі помірний, вдень невеликий дощ; температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла. У четвер, 6 січня, вночі невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

Впродовж 7-8 січня в Україні, за прогнозами синоптиків, без опадів, лише вночі 7 січня у східних областях, вдень 8 січня на Закарпатті невеликий мокрий сніг. Температура вночі 7 січня становитиме від 3° тепла до 3° морозу, у північних та західних областях, 8 січня в Україні 1-7° морозу; вдень близько 0°.

У Києві 7-8 січня без опадів. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-