В Україні зупинили роботу найповільнішого потяга

В Україні зупинили роботу найповільнішого потяга

Укрінформ
Найповільніший дизель-потяг України Черкаси – Умань, який відправлявся з Черкас о 7:00 ранку і повертався до обласного центру після 20 вечора, скасовано.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На Черкаському залізничному вокзалі підтверджують інформацію про скасування потяга. Причина скасування – поломка дизель-потягу. Як тільки його відремонтують – маршрут поновлять.

Директор департаменту інфраструктури Черкаської ОДА Сергій Чубань також стверджує, що скасування поїзда відбулося з технічних причин.

«На початку весни завершиться електрифікація залізничної колії від Черкас до станції Шевченка, тоді всі потяги увійдуть у нормальний графік руху», – розповів Чубань у розмові з кореспондентом Укрінформу.

«Пасажирам було дуже зручно ним (поїздом - ред.) їздити. Він проїжджав зі сходу на захід майже всю область», – розповідає пасажирка Галина Опалінська з Тального. Жінка їздить до обласного центру тричі на тиждень, бо проходить у Черкасах процедуру гемодіалізу.

Дизель-поїзд Умань-Черкаси вважається найповільнішим в Україні. Він їде із Черкас до Умані понад 6 годин. На зворотньому шляху потяг із Умані до Черкас долав відстань у 234 кілометри за 7 годин. В дорозі мав 35 зупинок.

6 грудня Укрзалізниця скасувала зупинку 8 поїздів на станції Цвіткове Черкаського району, якими місцеві жителі їздили до Києва. Причиною назвали малий пасажиропотік на цій станції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-