Україну чекають ще два морозні та «крижані» дні

Україну чекають ще два морозні та «крижані» дні

Погода
Укрінформ
В Україні опади не очікуються, на дорогах - ожеледиця, температура вдень 1-6° морозу.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без істотних опадів. На дорогах більшості областей утримається ожеледиця, в Запорізькій області - місцями ожеледь, в окремих районах Миколаївської та Донецької областей - сильна ожеледь. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 5-10°, у центральних та південних областях місцями 13-15° морозу, на крайньому заході 0-5° морозу; вдень в Україні 1-6° морозу, у західних областях 0-5° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області 30 грудня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. У столиці температура вночі 6-8° морозу, вдень 1-3° морозу, на Київщині вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

Згідно з прогнозом, 31 грудня у східних областях вночі без опадів, вдень невеликий сніг, температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу; у західних областях невеликий дощ (вночі з мокрим снігом), місцями ожеледь, температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла; на решті території вночі без опадів (у північних областях невеликий сніг), вдень невеликий мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°.

1 січня у східних областях очікується невеликий сніг та мокрий сніг, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, у західних областях дощі, температура вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла, на решті території невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом, місцями ожеледь, температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

На дорогах країни ожеледиця.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, 31 грудня в Карпатах, 1 січня вночі в західних областях, вдень в Україні, крім сходу, місцями пориви 15-20 м/с.

У столичному регіоні 31 грудня пройде невеликий сніг, вдень з дощем; температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°. 1 січня очікується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла. Місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, вдень 1 січня подекуди пориви 15-20 м/с.

Синоптики прогнозують 2 січня у східних, вночі і більшості південних областей, вдень на північному заході країни невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів; температура вночі 0-6° морозу, вдень від 3 морозу до 3° тепла, у західних областях до 5° тепла.

3 січня у західних областях вночі пройде мокрий сніг та дощ, вдень дощ, температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла; на решті території вночі без опадів, вдень мокрий сніг та дощ, температура вночі 0-6° морозу, вдень 0-5° тепла, на крайньому півдні країни до 9° тепла.

На Київщині 2-3 січня опади не очікуються, лише вдень 3 січня мокрий сніг та дощ. Температура вночі 0-5° морозу; вдень 2 січня від 3° морозу до 2° тепла, 3 січня 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-