У Запоріжжі з ночі - сильні снігопади, дороги чистять понад пів сотні машин

У Запоріжжі з ночі - сильні снігопади, дороги чистять понад пів сотні машин

Фото
Укрінформ
Комунальні служби Запоріжжя не встигають прибирати сніг, який інтенсивно йде з ночі. У мерії констатують, що таких складних зимових погодних умов в місті не було кілька років поспіль.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

"Сьогодні у Запоріжжі знову йдуть рясні опади. Таких складних зимових погодних умов місто не бачило вже декілька років поспіль. Комунальні служби працюють з ночі, та через сильний сніг та дощ прибрати одразу усе Запоріжжя непросто", - йдеться у дописі.

Посадовець зазначив, що знаходиться на постійному зв’язку із головами районів, профільними заступниками та комунальними службами. Усі вони несуть особисту відповідальність за ситуацію на дорогах та тротуарах Запоріжжя. Робота відбувається цілодобово.

На сайті Запорізької міської ради зазначається , що опади в місті розпочалися з 3 години ночі.

"Вони були досить інтенсивні за офіційними даними за 6 годин випали 22 мм опадів. Зранку безупинну працюють 56 одиниць КП "ЕЛУАШ". Також задіяні інші комунальні підприємства міста", - наголосив заступник міського голови Олександр Константинов.

За його словами, в місті є дороги з ускладненим рухом. Всі зауваження від жителів міста ретельно відстежуються, також аналізуються й звернення на контакт-центр "1580". "Загалом у місті є нестача снігоприбиральної техніки. Разом із тим, на наступний рік для КП "ЕЛУАШ" за рахунок коштів програми Міжнародної фінансової корпорації заплановано придбання 50 одиниць спецтехніки зокрема й тієї, яка задіяна на розчистці доріг від снігу", - додали в мерії.

Фото: Анатолій Куртєв, Facebook
Фото: Анатолій Куртєв, Facebook

Запоріжців закликають не залишати автомобілі на узбіччях дорогі, оскільки це серйозно ускладнює прибирання.

Фото: Анатолій Куртєв, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-