Випадково застрелений на Харківщині мисливець – хірург із Полтави

Випадково застрелений на Харківщині мисливець – хірург із Полтави

Укрінформ
Застрелений на полюванні в Харківській області громадянин був лікарем із Полтави.

Цю інформацію підтвердили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікації ГУ Нацполіції Харківської області.

«Застрелений на полюванні дійсно лікар з Полтави», - зазначили в поліції.

Напередодні, 27 грудня, міська лікарня №2 м. Полтави на сторінці в Фейсбуці повідомила про загибель завідувача хірургічного відділення №2 цього закладу Романа Ростовського.

Зазначається, що Ростовський майже 20 років у медицині. З 2020 року обіймав посаду завідувача хірургічного відділення №2, де і працював до останніх днів життя.

«Роман Васильович впровадив у закладі нові методики хірургічного лікування. За вагомий внесок в розвиток хірургічної служби міста був неодноразово нагороджений Почесними грамотами та подяками департаменту охорони здоров’я Полтавської міської та обласної рад», - зазначили в лікарні, висловлюючи співчуття рідним загиблого.

Як повідомляв Укрінформ, 26 грудня під час полювання компанії чоловіків в урочищі на території Краснокутського лісництва 40-річний мисливець здійснив постріл з власної гладкоствольної мисливської рушниці ІЖ-27 і випадково влучив у 39-річного знайомого. Від отриманого поранення чоловік помер на місці.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. 40-річному чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-