В Одесі через обледеніння контактної мережі стали трамваї

В Одесі через обледеніння контактної мережі стали трамваї

Відео
Укрінформ
Через обледеніння контактної мережі 28 грудня зупинились деякі трамваї, зокрема на маршрутах, що забезпечують сполучення між центром Одеси і «спальним» Суворовським районом міста.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Обледеніння контактної мережі зумовило зупинку трамваїв на деяких маршрутах Одеси, передусім на маршрутах №1, 7 і 20, а також тимчасово припинився рух на тролейбусному маршруті №7. Внаслідок цього тисячі одеситів змушені були добиратись вранці на роботу пішки чи на таксі, оскільки переповнені маршрутки не зупинялись у напрямку до центру міста. Однак таксисти погоджуються підвезти не менш як за 350-400 гривень, це вдвічі дорожче, ніж зазвичай.

У департаменті міського господарства мерії та КП «Міськелектротранс» пояснюють збої в транспортному обслуговуванні налипанням мокрого снігу, ожеледицею і нічним дощем.

«О 5 год. ранку працівники комунальних підприємств Одеси із спецтехнікою вийшли на вулиці міста, щоб не допустити транспортного колапсу і травмування пішоходів. Очищують тротуари від залишків снігу та посипання піщано-соляною сумішшю та хлористим натрієм», - повідомили в департаменті.

У мерії нарікають, що керівники торговельних та інших підприємств, а також ОСББ та ЖБК не допомагають комунальникам долати наслідки негоди, «хоча згідно з правилами благоустрою міста Одеси мають це робити». Тому погрожують «вдатися до штрафних санкцій».

Водночас пресслужба міськради попереджає одеситів про значне погіршення погодних умов в Одесі 28 грудня: очікують крижаний дощ, ожеледь і хуртовину.

Фото: dumskaya.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-