З чим піде 2021-й: прогноз погоди до Нового року

З чим піде 2021-й: прогноз погоди до Нового року

Укрінформ
По всій території країни, крім західних та північних областей, в найближчі дні пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети. Вдень від 2° морозу до 3° тепла. Такі погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту та відключення енергозабезпечення населених пунктів.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Укргідрометцентр.

Унаслідок виходу активного циклону в Україні очікується ускладнення погодних умов: 28 грудня у південних, вночі і у Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій областях, вдень і у центральних та східних областях значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу (приріст снігового покриву 10-20 см), налипання мокрого снігу; у південній частині, вдень і в центральних областях мокрий сніг та дощ, ожеледь (I рівень небезпечності, жовтий). На дорогах країни ожеледиця.

У південних, вночі і у Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій областях, вдень і у центральних та східних областях значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, налипання мокрого снігу, хуртовина, у південній частині, вдень і в центральних областях мокрий сніг та дощ, ожеледь; у північних та більшості західних областях помірний сніг.

На дорогах країни ожеледиця.

Вітер переважно східний, 7-12 м/с, в Україні, крім західних та північних областей, пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 8-13°, на сході до 17°, вдень 2-7° морозу; у південній частині та на Закарпатті вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

29-30 грудня буде хмарно з проясненнями.

29 грудня вночі на Лівобережжі та в північних областях, вдень на крайньому сході та заході країни сніг та мокрий сніг (вночі на сході значний сніг), на решті території без істотних опадів; температура вночі -5-10°, вдень 0-5° морозу, у південній частині та на Закарпатті вночі -1-6°, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

30 грудня у південних, східних областях та в Карпатському регіоні невеликий мокрий сніг із переходом у дощ, на решті території без істотних опадів; температура вночі та вдень від -3° до +2°, вночі у північних, західних та центральних областях 2-7° морозу, вдень на півдні та заході країни 0-5° тепла.

На дорогах країни ожеледиця.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с; вночі 29 грудня на Лівобережжі південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, хуртовини.

31 грудня -1 січня в Україні невеликі опади, вдень переважно у вигляді дощу.

Температура вночі та вдень від -3° до +3° (вночі 31 грудня у північних та центральних областях 1-6° морозу), на заході, півдні, вдень 1 січня і в Житомирській, Київській та Вінницькій областях 0-5° тепла.

28 грудня по Києву хмарно. Вночі невеликий, вдень помірний сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень близько 5° морозу.

На Київщині у вівторок уночі невеликий, вдень помірний сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с, вдень подекуди хуртовина. Температура вночі 8-13°, вдень 2-7° морозу.

29-30 грудня в столиці хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише вночі 29 грудня сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура 29 грудня вночі 5-10°, вдень 0-5° морозу; 30 грудня вночі 2-7° морозу, вдень від -3° до + 2°.

31 грудня - 1 січня в Києві й області невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі та вдень від -3° до +2° (вночі 31 грудня 1-6° морозу, вдень 1 січня 0-5° тепла).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-