У Харкові літак не зміг вилетіти вчасно через повідомлення про мінування аеропорту

У Харкові літак не зміг вилетіти вчасно через повідомлення про мінування аеропорту

Фото
Укрінформ
На 50 хвилин затримався виліт рейсу авіакомпанії Ryanair сполученням Харків - Познань через перевірку повідомлення про замінування аеропорту. 

Про це 27 грудня інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, передає Укрінформ.

"26 грудня близько 21:00 відділення поліції № 1 Харківського райуправління поліції отримало інформацію від оператора служби "102" про те, що на електронну адресу міжнародного аеропорту "Харків" надійшло повідомлення про мінування будівлі аеропорту", - йдеться у повідомленні.

На місце події виїжджали керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група, працівники вибухо-технічного управління.

Поліцейські оглянули будівлю аеропорту та прилеглу територію загальною площею 4 500 квадратних метрів - вибухових пристроїв не виявили.

На час роботи правоохоронців обмежувався доступ до терміналів аеропорту "Харків". На 50 хвилин затримався виліт рейсу авіакомпанії Ryanair сполученням Харків - Познань.

З 22.50 усі служби аеропорту відновили свою роботу та працюють у штатному режимі.

Вживаються заходи до встановлення та затримання причетних до скоєння правопорушення.

У Харкові 11 листопада вдруге за тиждень "мінували" міжнародний аеропорт "Харків". Фахівці обстежили майже 20 тис. кв. м приміщень і прилеглої території, евакуювали 27 громадян. Вибухонебезпечних пристроїв не виявили. Шукають "мінера" - за законом йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Попереднє повідомлення про вибухівку надійшло 8 листопада, і воно також виявилося фейком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-