У Харкові завершили розслідування смертельної ДТП за участю 16-річного водія Infiniti

У Харкові завершили розслідування смертельної ДТП за участю 16-річного водія Infiniti

Укрінформ
Завершено досудове розслідування щодо 16-річного водія Infiniti, який у жовтні в Харкові скоїв дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої одна людина загинула та ще троє постраждали.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив адвокат потерпілих Ігор Черняк.

«Досудове розслідування смертельної аварії на проспекті Гагаріна, у вчиненні якої підозрюють 16-річного Миколу Харківського, завершено. Наступного тижня вручать обвинувальні акти та передадуть справу до суду», - зазначив Черняк.

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня близько 20:40 16-річний водій на швидкості понад 170 км/год. намагався на червоне світло перетнути перехрестя на проспекті Гагаріна та зіткнувся із машиною Chevrolet. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років та 16-річна дівчина доставлені до лікарні.

28 жовтня Київський райсуд Харкова взяв під варту на два місяці без права на заставу 16-річного водія Infinitі.

Разом з тим, за даними прокуратури, 16-річному водію через непогашену судимість - улітку 2021 року він був засуджений на 2 роки (умовно) в рамках кримінального провадження щодо стрілянини в супермаркеті, де постраждала жінка - може загрожувати за смертельне ДТП до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-