На Луганщині військовий-контрактник наклав на себе руки

На Луганщині військовий-контрактник наклав на себе руки

Укрінформ
Спеціалізована прокуратура об’єднаних сил розслідує факт загибелі військовослужбовця контрактної служби у Луганській області.

Як передає Укрінформ, про це Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

Інформація до Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил про виявлення без ознак життя військовослужбовця військової служби за контрактом, 1999 року народження, уродженця смт Білозерка Херсонської області надійшла 22 грудня.

На місце події виїхали прокурор Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил, слідчо-оперативна група Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області, представники військової служби правопорядку, експерти.

«Попередньо встановлено, що солдат перебував на нічному чергуванні на території взводного опорного пункту однієї з військових частин, покінчив життя самогубством шляхом пострілу в голову із ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби», - поінформували в прокуратурі.

За фактом загибелі військовослужбовця здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Розглядаються також інші версії, серед яких доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин трагічної події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-