На Вінниччині горів готель, загинула дівчина

На Вінниччині горів готель, загинула дівчина

Фото
Укрінформ
У Вінницькій області внаслідок пожежі в комплексі відпочинку загинула одна людина та двоє постраждали. Евакуйовано понад пів сотні людей, з них більшість – діти.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що пожежа в с. Селище Вінницького району в комплексі відпочинку в шестиповерховій будівлі готелю виникла у середу, 22 грудня, о 02:55.

О 05:09 пожежу локалізовано на площі 900 кв. метрів; ліквідовано - о 5:26.

«1 особа загинула, 2 особи травмовано та евакуйовано до прибуття підрозділів ДСНС 56 осіб, з них 53 дитини (2006-2016 р.н.)», - йдеться в повідомленні.

До гасіння залучались 44 рятувальники та 13 одиниць техніки ДСНС.

За попередньою інформацією, троє людей під час пожежі вистрибнули з вікна. Від отриманих ушкоджень загинула дівчина. Ще двоє людей - 19-річна дівчина та 43-річний чоловік - госпіталізовані, уточнили в поліції.

Поліція встановила особу загиблої дівчини. Це 21-річна уродженка АР Крим. За інформацією слідства, останній час вона проживала та працювала у цьому закладі.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу, за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

Фото: www.dsns.gov.ua / vn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-