П’ять пасажирських поїздів затримуються через пожежу та ДТП на залізниці

П’ять пасажирських поїздів затримуються через пожежу та ДТП на залізниці

Укрінформ
Укрзалізниця попереджає про затримку пасажирських поїздів: №96 Київ — Рахів, №125 Рахів — Миколаїв, №15 Харків – Рахів, №7/8 Київ – Чернівці та № 701 Чернівці – Львів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця".

"Наразі відстають від графіка на 2:45 год. поїзд №96 Київ — Рахів, на більш ніж 1:30 год №125 Рахів — Миколаїв, №15 Харків – Рахів та №7/8 Київ – Чернівці та на 40 хв поїзд № 701 Чернівці – Львів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ці затримки пов’язані з ліквідацією наслідків загоряння локомотива вантажного поїзда на перегоні Бурштин — Букачівці. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Причини інциденту встановлюються.

Також на рух поїздів вплинула ДТП, яка сталося в ніч з 20 на 21 грудня на переїзді поблизу станції Івано-Франківськ. Водій автівки не впорався з керуванням та зіткнувся з переїзним огородженням. Унаслідок аварії зазнали травм водій автомобіля та три пасажири. Їх було госпіталізовано.

В АТ "Укрзалізниця" зауважують, що компанія працює в штатному режимі, затримок пасажирських поїздів через негоду не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-