Позашляховик зіткнувся з мікроавтобусом на Волині, троє дітей - у реанімації

Позашляховик зіткнувся з мікроавтобусом на Волині, троє дітей - у реанімації

Фото
Укрінформ
На Волині внаслідок зіткнення поблизу села Верба Володимир-Волинського району позашляховика і мікроавтобуса постраждало сім осіб, з них троє дітей віком від 11 до 16 років. Діти наразі в реанімації.

Про факт ДТП повідомили у відділі комунікації поліції Волинської області, передає Укрінформ.

"Близько 19-ої години (20 грудня - ред.) на автодорозі поблизу села Верба Володимир-Волинського району Mitsubishi Pajero врізався у Volkswagen Transporter T5. Внаслідок ДТП постраждав 45-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero та четверо його пасажирів, серед яких діти віком 11, 14 та 16 років. Усі жителі міста Львів. Також постраждав водій Volkswagen Transporter T 5 та двоє пасажирів транспортного засобу. Вони жителі Ковельського району", - йдеться у повідомленні.

Усіх постраждалих, окрім водія Mitsubishi Pajero, госпіталізували.

Про стан постраждалих сьогодні, 21 грудня, поінформувало Суспільне. Із посиланням на медичну директорку з інформаційно-аналітичної роботи обласної дитячої лікарні Тетяну Жураківську повідомили, що діти перебувають в реанімації цього закладу. Керівник диспетчерської служби екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік розповів, що у постраждалих в ДТП - переломи, забої різних ступенів, закриті черепно-мозкові травми. Їх доправили до Володимир-Волинського МТМО. Після детального огляду перевезли на лікування в обласну дитячу клінічну лікарню.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-