На Черкащині чоловік з ножем поранив чотирьох людей у магазині

На Черкащині чоловік з ножем поранив чотирьох людей у магазині

Укрінформ
У селі Скородистик Золотоніського району Черкаської області на чотирьох чоловіків учора, 19 грудня, напав зловмисник з ножем, поранивши їх.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів депутат Іркліївської об’єднаної територіальної громади Юрій Сушко.

«Нападник приїхав погостювати до знайомих. Людина щойно звільнилася із місць позбавлення волі. У магазині «Вера» почав конфліктувати з одним із місцевих хлопців. Заступитися за земляка вирішило ще троє місцевих. Тоді приїжджий дістав ножа й миттєво порізав усіх чотирьох. Всі хлопці дуже здорові. Але ніхто з них не чекав, що він так вправно володіє цією зброєю. Нападника вже затримала поліція. Він нікуди не тікав, а пішов спати до людей, у яких гостював», – розповів Сушко.

За повідомленням у мережі Фейсбук обласного центру екстреної медичної допомоги, о 22:30 в диспетчерську екстренки зателефонувала перелякана жінка і повідомила, що у магазині ''Вера'' чоловік з ножем напав на відвідувачів і чотирьох поранив.

До місця події терміново виїхали три бригади екстреної допомоги. Медики надали допомогу чотирьом травмованим і згодом доправили їх до Чорнобаївської багатопрофільної лікарні.

Стало відомо, що у 29-річного чоловіка виявили ножове поранення грудної клітки та різану рану голови; у 38-річного – наскрізну рану щоки. Чоловік 30 років також мав різану рану на щоці. Ще в одного 30-річного чоловіка була різана рана голови, колота рана грудної клітки та плеча.

За словами Сушка, досі жодних таких ексцесів у селі Скородистик не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-