В Ужгороді відбувся благодійний забіг «Пробіжи – допоможи»

В Ужгороді відбувся благодійний забіг «Пробіжи – допоможи»

Фото
Укрінформ
Більше сотні учасників долучилися до благодійного забігу до Дня святого Миколая "Пробіжи – допоможи", який пройшов в Ужгороді з метою збору коштів на лікування тяжкохворої дитини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ужгородська міська рада у Фейсбуці.

"Нинішній забіг організували, щоб допомогти маленькій ужгородці Кірі Зайцевій, якій 12 липня 2021 року встановили страшний діагноз: гострий лімфобластний лейкоз.

Учасники могли обрати дві дистанції – 2 кілометри "Я – благодійник" та 6 км – "Я – спортсмен". Стартував забіг біля Лінгвістичної гімназії імені Т.Г.Шевченка на набережній Незалежності, далі бігли через транспортний міст, Київську набережну, площу Шандора Петефі, пішохідний міст. Фінішували біля Лінгвістичної гімназії", - йдеться у повідомленні.

В Ужгороді відбувся благодійний забіг до Дня святого Миколая / Фото: Сергій Гудак, Укрінформ

Забіг, цьогоріч вшосте, провела бігова спільнота Uzhhorod Running Club. У благодійній акції взяв участь заступник міського голови Василь Гомонай, члени бігового клубу, вихованці спортивних шкіл, прихильники скандинавської ходи.

Усі внески за участь у забігу, а також інші добровільні пожертвування організатори передадуть родині Кіри.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті до Дня святого Миколая проведуть благодійну екскурсію на користь хворого на СМА хлопчика у храмі святого у селі Доробратово, де зберігаються мощі святого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-