Головна ялинка Запоріжжя запалила вогні

Головна ялинка Запоріжжя запалила вогні

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі запалили вогні на 22-метровій ялинці. Цього року її оформили у європейському стилі, витративши на прикраси майже двох мільйонів гривень.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Головну новорічну ялинку міста традиційно встановили у центрі Запоріжжя на майдані Маяковського. На закупівлю гірлянд з міського бюджету витратили близько двох мільйонів гривень.

Головна ялинка Запоріжжя / Фото: Ольга Звонарьова, Укрінформ

"Ми проаналізували найкращі ялинки світу, ми завжди так робимо в роботі своїй. І обрали стиль, який сучасний, скажімо, європейський. Це Німеччина, Відень, це Париж... Звісно, ми розуміємо, що у нас інші бюджети", – прокоментувала директорка міського Департаменту культури та туризму Катерина Сімонова.

Заввишки новорічне дерево – 22 метри, вага - 5 тонн.

У мерії кажуть, що цьогоріч ялинку прикрасили повністю новими іграшками та гірляндами. Ілюмінацію, яку використовували у попередні роки, віддали для прикрашання інших новорічних локацій.

Як раніше повідомлялось, цьогоріч у місті працюватиме чотири новорічні містечка: на площі Маяковського, бульварі Шевченка, каскаді фонтанів "Райдуга" та на Хортиці. Загалом на облаштування чотирьох новорічних майданчиків з міського бюджету було виділено близько 8 мільйонів 800 тисяч гривень.

Фото: Ольга Звонарьова, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-