У Вінниці серед COVID-щеплених втретє розіграли велосипеди, телевізори та автівку Toyota

У Вінниці серед COVID-щеплених втретє розіграли велосипеди, телевізори та автівку Toyota

Укрінформ
У Вінниці у п'ятницю, 17 грудня, у межах мотиваційної акції «Вакцинуйся. Збережи життя» втретє розіграли серед вакцинованих від COVID-19 велосипеди і телевізори, а також суперприз – автомобіль Toyota Corolla. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Розіграш цінних призів відбувся серед мешканців громади, які завершили повний курс вакцинації від COVID-19. Його транслювали у прямому ефірі на сторінці Вінницької міської ради у Фейсбуці.

За словами голови конкурсної комісії – заступника міського голови Вінниці Андрія Очеретного, участь у розіграші взяли 28 147 вінничан, які зареєструвалися для участі в акції. Переможців акції визначали за допомогою електронного сервісу шляхом вибору випадкових чисел. Двадцятеро вінничан виграли телевізори, ще 20 – велосипеди. Також було розіграно автомобіль Toyota Corolla - суперприз мотиваційної акції. Його виграв вінничанин Артур Смілянець.

Призи переможцям акції вручать 21 грудня після перевірки достовірності інформації про дворазову вакцинацію від COVID-19.

Це фінальний, третій етап запровадженої Вінницькою міською радою акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Вона розпочалася 1 вересня, і з того часу у місті провели вже два розіграші призів. Перший відбувся 19 жовтня, другий – 15 листопада. Під час кожного з них розіграли, а за кілька днів вручили переможцям 15 телевізорів та 15 велосипедів. Вінничани, які взяли у них участь, але не виграли призів, автоматично стали учасниками третього розіграшу.

Всі призи придбані коштом громади.

Участь в акції взяли жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і котрі пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я).

Станом на понеділок на Вінниччині повний курс імунізації від коронавірусу двома дозами вакцини пройшли 484,2 тис. осіб, щеплені однією дозою – 561,1 тис. У Вінниці повний курс щеплення від COVID-19 пройшли 131,57 тис. осіб або 44% дорослого населення громади.

На Вінниччині за минулу добу, 16 грудня, зафіксовано 334 випадки інфікування COVID-19, одужали 685 осіб, 10 - померли. З початку пандемії в області захворіли 110 029 людей, померли від ускладнень COVID-19 - 2945, здолали хворобу 95176 осіб. Область відноситься до жовтої зони епідемічної небезпеки.

В Україні з початку пандемії на COVID-19 інфіковані 3 597 046 осіб, з них за минулу добу - 8 899. Зафіксовано 92 641 летальний випадок, одужали 3 306 465 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-