ДТП з Infiniti: у Харкові чекають на останню експертизу стану автівки

ДТП з Infiniti: у Харкові чекають на останню експертизу стану автівки

Укрінформ
У справі про смертельне ДТП у Харкові 26 жовтня на проспекті Гагаріна за участю 16-річного водія Infiniti Миколи Харківського очікують результатів останньої експертизи щодо технічного стану авто.

Про це в програмі "Сьогодні. Головне" на Суспільне. Харків розповів представник потерпілих у справі Ігор Черняк, передає Укрінформ.

"Чекаємо результатів експертизи, яка поставить крапку щодо технічного стану транспортних засобів. Сподіваюся, що після цього справа може бути передана до суду. Можливо, це станеться до кінця грудня чи у першій половині січня", — зазначив Черняк.

Представник потерпілих також прокоментував як недоречні закиди сторони захисту підозрюваного про те, що ця інформація містить таємницю слідства: "Інформація, яку я як адвокат розповсюджую, завжди дається після питання до слідчого, чи не є вона таємницею слідства, поширення якої може завдати шкоди".

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня близько 20:40 16-річний водій на швидкості понад 170 км/год. намагався на червоне світло перетнути перехрестя на проспекті Гагаріна та зіткнувся із машиною Chevrolet. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років та 16-річна дівчина доставлені до лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України з санкцією до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-