У Харкові на ринку сталася бійка зі стріляниною, є поранені

У Харкові на ринку сталася бійка зі стріляниною, є поранені

Оновлено
Укрінформ
Поліція встановлює обставини інциденту на ринку в Холодногірському районі Харкова, де внаслідок бійки та стрілянини до лікарні були доставлені двоє чоловіків.

Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області, передає Укрінформ.

«Інформація про бійку чоловіків та стрілянину біля станції метрополітену «Центральний ринок» надійшла до поліції 15 грудня близько 11:30. У результаті події до лікарні з тілесними ушкодженнями доставлені двоє чоловіків 63 та 57 років», - уточнюється у повідомленні.

За адресою працює слідчо-оперативна група поліції.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень відділу поліції №2 Харківського райуправління поліції №3. Всі обставини події з’ясовуються.

Згодом стало відомо, що правоохоронці затримали чоловіка, який разом із товаришем влаштував на ринку бійку зі стріляниною.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

"За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова в рамках досудового розслідування за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї затримано чоловіка (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України)", - ідеться в повідомленні.

Встановлено, що сьогодні між продавцями і покупцями одного з будівельних магазинів ринку, розташованого в Холодногірському районі, виник конфлікт. Після перепалки покупці вийшли з магазину, але невдовзі повернулися вже зі зброєю.

"Чоловік, маючи при собі два травматичні пістолети, вистрілив одному продавцю в ногу, іншому куля потрапила до мобільного телефона. Його товариш вдарив по обличчю продавця та втік", - повідомляють у прокуратурі.

Одного з чоловіків правоохоронці затримали.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання фігуранту запобіжного заходу.

Встановлюється інша особа, причетна до вчинення кримінального правопорушення.

Як повідомлялося, у Запоріжжі вночі у середу невідомі обстріляли вікна однієї із квартир, поліція відкрила кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-