На Дніпропетровщині затримали підозрюваного в убивстві військового

На Дніпропетровщині затримали підозрюваного в убивстві військового

Укрінформ
У Новомосковську на Дніпропетровщині правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, якого підозрюють в убивстві військовослужбовця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передає Укрінформ.

"За вбивство військовослужбовця новомосковські поліцейські затримали 32-річного чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Як встановили поліцейські Новомосковського районного відділу поліції, злочин стався в ніч з 11 на 12 грудня в орендованій квартирі у м. Дніпро. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого нападник завдав потерпілому численні удари ножем. Внаслідок отриманих травм потерпілий загинув на місці. Аби приховати злочин, чоловік загорнув тіло у килимове покриття та вивіз на автомобілі за місто.

13 грудня близько 16-ї години до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла невідомого чоловіка на узбіччі автодороги поблизу смт Губиниха. На місце події направили слідчо-оперативну групу. Правоохоронці встановили особу загиблого - ним виявився 48-річний військовослужбовець.

Уже наступного дня поліцейські встановили підозрюваного у скоєнні умисного вбивства - 32-річного колегу по службі загиблого. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затриманому пред’явили повідомлення про підозру.

Як повідомляв Укрінформ, загиблий служив у військовій частині А1302.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-