Негода в Україні: рятувальники витягали зі снігу авто і прибирали повалені дерева

Негода в Україні: рятувальники витягали зі снігу авто і прибирали повалені дерева

Фото
Укрінформ
Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій протягом доби вивільнили зі снігу 24 автомобіля та прибрали 14 повалених дерев.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС.

"Підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 30 залучень до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов. Відбуксовано 24 авто, у тому числі 3 карети швидкої медичної допомоги, та прибрано 14 дерев", - ідеться у повідомленні.

Рятувальники вивільнили зі снігу 24 автомобілі та прибрали 14 повалених дерев / Фото: ДСНС

У Рівненській області рятувальники 10 разів виїжджали, щоб надати необхідну допомогу. Вони вивільнили карету швидкої медичної допомоги, що перевозила важкохворого чоловіка, а також шкільний автобус і вантажні автомобілі.

В Івано-Франківській області надзвичайники 9 разів розрізали повалені дерева, що заважали руху транспорту, а також відбуксували "швидку", яка застрягла в заметі, коли їхала на виклик в смт Рожнятів Калуського району. Загалом по області вивільнено чотири вантажівки, три мікроавтобуса та легковик.

У Волинській області у Камінь-Каширському районі, рятувальники надали допомогу водію вантажного мікроавтобуса, що перекинувся на складній ділянці дороги. За допомогою лебідки транспорт витягнули та поставили на проїжджу частину дороги.

На Львівщині рятувальники вивільнили вантажний автомобіль, що застряг на проїжджій частині та не міг продовжити рух.

У Хмельницькій області співробітники ДСНС відбуксирували вантажівку, що з’їхала з дороги на узбіччя та застрягла у місті Полонне.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 7:00 14 грудня через негоду (дощ та мокрий сніг) в Україні знеструмлений 241 населений пункт у чотирьох областях.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-