ДТП на Рівненщині: з вантажівки скотились колоди та пробили скло в маршрутці

ДТП на Рівненщині: з вантажівки скотились колоди та пробили скло в маршрутці

Фото
Укрінформ
У селі Городище колишнього Березнівського району Рівненської області під час руху з вантажівки з не закріпленою на ній деревиною злетіли дві колоди на автобуси з людьми. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Зазначається, що повідомлення про автопригоду надійшло до поліції учора, 10 грудня, близько 17-ї години.

Слідчо-оперативна група відділення №4 (м.Березне) на місці події встановила, що 31-річний житель села Яблунне, водій автомобіля «ЗІЛ», перевозив деревину, яка не належним чином була закріплена, у результаті чого з причепа випала колода і пробила бокове скло зустрічного автобуса «Богдан» сполученням Березне-Богуші. Крім того, ще одна незакріплена деревина пошкодила лобове скло маршрутки, в салоні якої перебувало 20 пасажирів.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 32-річний житель Березного, у якого попередньо діагностували перелом передпліччя.

Водія вантажівки доставили до медзакладу, де у нього відібрали біологічні зразки.

За попередньою кваліфікацією частини 1 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою) слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини ДТП. Транспортні засоби вилучені. Відомо, що автомобіль «ЗІЛ» належить приватному підприємцю.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Березне Рівненської області 17 червня під час руху від вантажівки відлетіло колесо та відірвало руку пішоходу.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-