Суд заочно арештував одеського бізнесмена Галантерника

Суд заочно арештував одеського бізнесмена Галантерника

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді заочного арешту одному з підозрюваних у справі щодо незаконного заволодіння землею територіальної громади Одеси та легалізації коштів.

Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) у Телеграмі, передає Укрінформ.

“9 грудня 2021 року за клопотанням детектива НАБУ, погодженого прокурором САП, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою одному з підозрюваних у справі щодо незаконного заволодіння землею територіальної громади Одеси та легалізації коштів, якому, зокрема, інкримінується створення злочинної організації”, - зазначається у повідомленні.

Наголошується, що це рішення розширить можливості антикорупційних органів щодо здійснення міжнародного розшуку підозрюваного, який переховується від слідства.

За даними ЗМІ, йдеться про одеського бізнесмена Володимира Галантерника.

Як повідомляв Укрінформ, 2 листопада НАБУ оголосило в розшук бізнесмена Володимира Галантерника, якому інкримінують причетність до створення злочинної організації в Одесі, яка завдала збитків територіальній громаді обсягом 689 млн грн.

НАБУ розшукує Галантерника як людину, що переховується від досудового розслідування. Дата зникнення - 31 серпня 2021 року, Харків.

10 листопада ЦПК поінформував, що Вищий антикорупційний суд дозволив заочне розслідування стосовно одеського бізнесмена Володимира Галантерника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-