На Чернігівщині поховали загиблих у масштабній ДТП

На Чернігівщині поховали загиблих у масштабній ДТП

Укрінформ
У Борзнянській міській територіальній громаді Чернігівщини поховали всіх шістьох місцевих жителів, які загинули 7 грудня в масштабному ДТП під Брусиловим унаслідок зіткнення пасажирського мікроавтобуса з фурою.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила головний спеціаліст інформаційного відділу Борзнянської міської ради Анна Баришполь.

"Водія маршрутки поховали вчора, а решту п’ять земляків - сьогодні", - сказала вона.

Фото: соцмережі

За словами речниці, борзнянці попрощалися з 47-річним водієм мікроавтобуса, 49-річною вчителькою та її 19-річною донькою, які тією маршруткою їхали в Чернігів у лікарню, 23-річним хлопцем, який збирався одружитися й наречена якого (вона з м. Мена) загинула разом з ним, і ще одним 55-річним жителем міста.

У Борзнянській громаді відразу після ДТП була оголошена триденна жалоба (7,8 та 9 грудня).

Ще кількох загиблих із Борзнянського району поховали в селах, де вони мешкали.

Як додав заступник директора департаменту цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА Станіслав Юрченко, з чернігівського моргу сьогодні забрали останнє тіло і всіх загиблих в автотрощі поховали. Родичі робили це за свій рахунок, а допомогу місцеві ради обіцяють виділити їм на найближчих сесіях.

Фото: Новини. Live

Як повідомляло агентство, 7 грудня на Чернігівщині, внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським мікроавтобусом "Борзня - Чернігів" на трасі Н-27 Чернігів-Грем'яч біля с. Брусилів Чернігівського району 13 людей загнуло, сімох госпіталізували. Водій маршрутки загинув, водій фури отримав травми, але вижив. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей).

Усі травмовані, наймолодшому з яких 16 років, отримують допомогу в лікарнях обласного центру. За інформацією медиків, їхній стан оцінюється як середньої тяжкості та важкий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-