На Закарпатті знайшли палія, який знищив автівку журналіста

На Закарпатті знайшли палія, який знищив автівку журналіста

Фото
Укрінформ
У Закарпатській області СБУ спільно з Нацполіцією встановила особу зловмисника, який підпалив автомобіль журналіста регіонального інформаційного агентства.

Про це повідомляє СБУ, передає Укрінформ.

Палієм виявився місцевий житель, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності, у тому числі за тяжкий злочин.

За даними слідства, на початку грудня він підпалив автомобіль журналіста в Ужгороді. Вогонь повністю знищив транспортний засіб, а також частково пошкодив ще одну автівку.

На Закарпатті затримали чоловіка, який підпалив авто журналіста / Фото: ssu.gov.ua

Як зазначається, мотивом скоєння злочину стало боргове зобов'язання потерпілого.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Крім того, перевіряється причетність фігуранта до інших незаконних дій проти представників ЗМІ.

"У межах кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності замовників злочину та інших осіб, причетних до протиправної діяльності", - додають в СБУ.

Як повідомлялось, 5 грудня, в Ужгороді було скоєно підпал автомобіля Павла Білецького - засновника та головного редактора інформагентства ЗІДО, члена правління Закарпатської облорганізації НСЖУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-