У мелітопольській гімназії підліток стріляв у однокласника «заради приколу»

У мелітопольській гімназії підліток стріляв у однокласника «заради приколу»

Укрінформ
У Мелітополі розпочато досудове розслідування за фактом стрілянини у одному із місцевих навчальних закладів. Підліток, який вистрілив у школяра, сказав, що зробив це “заради приколу”.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Мелітопольського районного управління поліції, передає Укрінформ.

Подія сталася 3 грудня, але відомо про це стало лише зараз. До поліції звернулась мешканка Мелітополя і повідомила, що у гімназії однокласник стріляв з пістолета та влучив в її неповнолітнього сина.

“Поліцейські встановили, що 3 грудня близько 11:40 з вікна другого поверху однієї із міських гімназій у місті Мелітополь хлопець 2007 року народження здійснив декілька пострілів із пневматичного пістолета. Одна із кульок потрапила у нижню праву частину губи неповнолітнього хлопця, який навчається у цій гімназії та у той момент перебував на вулиці біля будівлі навчального закладу”, - йдеться у дописі.

Постраждалому хлопцю була надана медична допомога, до лікувальних закладів він не звертався.

Учень, який вчинив стрілянину в гімназії, пояснив слідчому свій вчинок хуліганством, додавши, що стріляв заради «приколу». Пневматичний пістолет, який не належить ні йому, ні його рідним, поліцейські вилучили.

Наразі за даним фактом матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. Відповідальність за даною статтею кримінального кодексу України наступає з 14 років. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-