Біля кордону з Білоруссю силовики тренувались стримувати «нелегалів»

Біля кордону з Білоруссю силовики тренувались стримувати «нелегалів»

Фото
Укрінформ
У Рівненській області у рамках спеціальної прикордонної операції “Полісся” силовики тренувались стримувати умовних нелегалів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

“Численні групи умовних порушників, які намагались незаконно перетнути українсько-білоруський кордон, тренувались стримувати силовики на Рівненщині. Тактико-спеціальні навчання відбулись в рамках спільної спецоперації “Полісся”, - ідеться у повідомленні.

За легендою навчань, працівники Державної прикордонної служби отримали інформацію, що на одній з автомобільних доріг на території Республіки Білорусь в бік українського кордону рухаються кілька сотень осіб. Про інформацію одразу доповіли у Міжрегіональний координаційний штаб.

Аби протистояти нелегальним мігрантам, одразу були залучені групи стримування, перекладачі, переговорники, фахівці повітряного моніторингу, рятувальники та медики.

Навчання відбулись під керівництвом Державної прикордонної служби. Участь у ній взяли представники відомств Міністерства внутрішніх справ. Також залучались військовослужбовці військової частини 3055 Національної гвардії України.

Як повідомляв Укрінформ, прикордонна операція “Полісся” розпочалася 23 листопада. Вона проводиться через ймовірне ускладнення обстановки на кордоні з Республікою Білорусь через загрозу поширення штучно створеної міграційної кризи.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-