В Ужгороді спалили два авто, які належали місцевому журналісту та його дружині

В Ужгороді спалили два авто, які належали місцевому журналісту та його дружині

Укрінформ
Сьогодні в Ужгороді зранку згоріли два авто, які належать закарпатському журналістові Павлові Білецькому та його дружині.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Спілки журналістів України Сергій Томіленко у Фейсбуці.

"Новий підпал авто журналіста! Сьогодні в Ужгороді близько 5-ї ранку згоріли два автомобілі, які належать закарпатському журналістові Павлові Білецькому та його дружині. У коментарі НСЖУ журналіст повідомив, що цей підпал він пов'язує із своєю професійною діяльністю: "Більше ні з чим не можу пов'язати", - написав Томіленко.

За його словами, на місце інциденту оперативно приїхали рятівники та представники поліції, а в своїх показах журналіст вказав єдиною можливою причиною свою професійну діяльність.

"Національна спілка журналістів України засуджує брутальний злочин, який є актом залякування закарпатських журналістів. Спілка висловлює свою солідарність із колегою та закликає поліцію до оперативного та ефективного розслідування", - заявив голова НСЖУ.

Томіленко також відзначив, що українських журналістів також надзвичайно тривожать нерозслідувані інші випадки підпалів - авто журналіста Сергія Гузя із Кам'янського, редакції видання "Альтернатива" в Овідіополі та редакції місцевої газети у Самборі, авто Катерини Дулапчій на Волині, директорки видання "Інсайдер Медіа".

Павло Білецький є засновником та головним редактором інформаційного агентства "ЗІДО", членом правління Закарпатської облорганізації НСЖУ.

Фото: Сергій Томіленко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-