Клименко представив нового керівника поліції Полтавщини

Клименко представив нового керівника поліції Полтавщини

Фото
Укрінформ
Голова Національної поліції України Ігор Клименко представив нового керівника поліції Полтавської області Євгена Рогачова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Клименко побажав новому керівнику швидко увійти в курс справ та продовжити успішну реалізацію суспільно важливих проєктів у регіоні.

Рогачов подякував за довіру, надану міністром внутрішніх справ і головою Національної поліції, наголосив на вимогливому ставленні до себе та особового складу, а також озвучив намір докласти максимум зусиль для підвищення довіри населення.

Новопризначений очільник поліції області запевнив, що буде вживати необхідних заходів для покращення комунікації із засобами масової інформації, територіальними громадами, а також співпраці з іншими правоохоронними органами з метою якісного захисту прав і свобод громадян.

Під час наради Клименко також акцентував увагу присутніх керівників територіальних підрозділів поліції області на пріоритетних напрямах діяльності. Серед них: правильна організація роботи кожної структурної ланки та вимогливе ставлення до кадрового ресурсу, мінімальний час реагування на заяви громадян, взаємодія з місцевою владою, активізація протидії незаконній діяльності у сфері продажу підакцизних товарів, припинення протиправної діяльності у сфері паливно-енергетичного комплексу, запобігання наркозлочинності та організованій злочинності, вжиття заходів щодо зменшення аварійності на дорогах.

Як повідомлялось, Рогачов народився у 1977 році, у 1998 році закінчив Національну академію внутрішніх справ МВС України за спеціальністю "Правознавство".

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1998 році на посаді слідчого Васильківського міського відділу внутрішніх справ. Працював в органах досудового розслідування Київської, Одеської областей та у місті Києві. З 2015 року по 2018 рік проходив службу в Головному слідчому управлінні Національної поліції України. У 2019 році – в Головному управліннні Нацполіції Одеської області.

У лютому 2019 року призначений на посаду заступника начальника – начальника слідчого управління ГУНП в Черкаській області.

З третього грудня 2021 року призначений на посаду начальника ГУНП в Полтавській області.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-