Смертельна ДТП у Черкасах: водій-йорданець отримав вісім років в'язниці

Смертельна ДТП у Черкасах: водій-йорданець отримав вісім років в'язниці

Укрінформ
Йорданцю Хасану Джабаріну, який 20 червня скоїв резонансне ДТП в Черкасах, внаслідок чого загинули троє молодих людей, суд оголосив вирок – 8 років за гратами та 3 роки позбавлення права кермувати автомобілем.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу суддя-спікер Придніпровського суду В’ячеслав Піковський.

"Винуватець ДТП отримав вирок - 8 років позбавлення волі й 3 роки позбавлення права кермувати автомобілем", - сказав Піковський.

Суд установив, що увечері 20 червня Джабарін перевищив швидкість і вилетів своїм автомобілем КІА на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Audi. Загинув 25-річний водій Audi, його 28-річна пасажирка - мама 2-річного хлопчика - та 40-річний пасажир КІА. Вижив лише сам Джабарін.

Прокуратура наполягала для винуватця трагедії 10 років в’язниці.

«Сторона обвинувачення будь-яких пом’якшуючих обставин не вбачає і вимагає призначити покарання 10 років у вигляді позбавлення волі та позбавлення права керувати транспортним засобом строком на 3 роки», - заявляла напередодні в коментарі Укрінформу прокурор Вікторія Дидич.

У суді іноземець сказав, що не пам’ятає обставин ДТП, оскільки опритомнів лише в лікарні. Чоловік зазначив, що щиро розкаюється в скоєному. Суд також урахував, що раніше Джабарін судимий не був.

У сторін є 30 днів на подачу апеляції. Якщо її не буде, рішення суду в зазначений термін набере чинності.

Фото: vycherpno.ck.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-