Смертельна ДТП у Кривому Розі: поліція затримала водія, який втік з місця аварії

Смертельна ДТП у Кривому Розі: поліція затримала водія, який втік з місця аварії

Укрінформ
Правоохоронці затримали водія, який у Кривому Розі збив двох пішоходів та втік з місця аварії. Внаслідок ДТП на місці події загинула 33-річна жінка, її дитину госпіталізували.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Повідомлення про аварію на вул. Дніпропетровське Шосе надійшло в середу о 17:22.

За попередньою інформацією водій автомобіля «ГАЗ» допустив наїзд на двох пішоходів, які стояли в районі розділової смуги. «Після наїзду потерпілих відкинуло на зустрічну смугу руху, де на них здійснив наїзд вантажний автомобіль «ДАФ». Серед пішоходів були 33-річна жінка та її дитина - хлопчик 2016 року народження», - сказано в повідомленні.

Після скоєної аварії водій утік з місця події, однак його розшукали. Наразі водія автомобіля «ГАЗ», 1976 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Розпочато слідство.

Як повідомляв Укрінформ, 19 вересня у Києві на перетині Великої Кільцевої дороги з Газопровідною сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув пішохід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-