Україні прогнозують мокрий сніг, дощ та ожеледицю

Україні прогнозують мокрий сніг, дощ та ожеледицю

Погода
Укрінформ
В Україні 2 грудня пройде невеликий мокрий сніг з переходом в дощ у більшості західних та північних областях, подекуди ожеледиця, температура вдень 4-9° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У більшості західних, північних та Вінницькій областях невеликий мокрий сніг з переходом в дощ, на решті території без опадів. Уночі на дорогах, крім півдня та сходу, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що температура вночі 0-5° морозу, у західних областях місцями 1-3° тепла; вдень 4-9° тепла, на півдні країни до 12°, у північно-східній частині 1-6°.

У Карпатах сніг та мокрий сніг, хуртовина, місцями пориви вітру 20-25 м/с; температура протягом доби 0-5° морозу.

У Києві вночі пройде невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вдень без опадів, по області місцями невеликий мокрий сніг та дощ імовірний і вдень. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 1-3° морозу, вдень 5-7° тепла, на Київщині вночі 0-5° морозу, вдень 4-9° тепла.

Синоптики прогнозують 3 грудня в західних, вдень і північних областях невеликий сніг та дощ (на Закарпатті й Прикарпатті значні опади), на дорогах ожеледиця; на решті території без опадів. Вітер південно-західний з переходом у західних та північних областях на північно-західний, 7-12 м/с, на півдні та сході країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура в західних, північних та Вінницькій областях вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла, на решті території вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°, у південних областях до 15°.

4 грудня у південній та східній частинах очікуються дощі, вночі в центральних областях місцями невеликий дощ та мокрий сніг; на решті території без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура в західних, північних та Вінницькій областях вночі 2-7° морозу, в Карпатах 8-13° морозу, вдень близько 0°, у більшості центральних областей вночі та вдень від 3° тепла до 2° морозу, на півдні та сході країни вночі та вдень 4-9° тепла.

У столичному регіоні 3 грудня вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця; вітер північно-західний, 7-12 м/с; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла. 4 грудня опади не прогнозуються; вітер змінних напрямків, 3-8 м/с; температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°.

Згідно з прогнозом, в Україні 5-6 грудня без істотних опадів, лише 5 грудня вночі у східній та південно-східній частині дощ та мокрий сніг, 6 грудня вдень, крім сходу та південного сходу, помірні опади.

Температура 5 грудня вночі 1-7° морозу (в Карпатському регіоні 6-11° морозу, місцями до 15° морозу), вдень та впродовж доби 6 грудня від 3° морозу до 3° тепла; у південній та східній частинах вночі близько 0°, вдень 5 грудня 1-7° тепла, 6 грудня до 10°.

На Київщині 5-6 грудня без істотних опадів, лише вдень 6 грудня мокрий сніг. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (5 грудня вночі 2-7° морозу).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-