Буревій на Буковині вночі зірвав дах зі школи

Буревій на Буковині вночі зірвав дах зі школи

Фото
Укрінформ
У ніч проти 1 грудня у селі Банилів-Підгірний Чернівецької області сильний вітер зірвав частину даху місцевої гімназії. Буревій зніс великі шматки металевого профнастилу. 

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник директора департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Надія Періус.

«На сьогодні там призупинили навчання. Школа перейшла на дистанційну форму організації освітнього процесу. Відсьогодні розпочались роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та відновлення покрівлі. Роботи попередньо планують завершити до кінця наступного тижня, тому до того часу заклад працюватиме дистанційно», - повідомила представниця департаменту освіти і науки.

За її словами, частину пошкодженої покрівлі знімали з будівлі за допомогою автовишки. Далі об'ємні шматки металопрофілю працівники перевозили підводою.

Початкові роботи щодо усунення наслідків негоди фінансують із місцевого бюджету. У Чернівецькій ОДА не виключають можливості додаткового фінансування для відновлення покрівлі навчального закладу з обласного бюджету, якщо виникне така потреба.

Відповідні фото наслідків буревію на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив користувач Іван Місікевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-