На Чернігівщині під час полювання загинув поліцейський

На Чернігівщині під час полювання загинув поліцейський

Укрінформ
Поліція Чернігівщини встановлює обставини смертельного інциденту на полюванні, який стався у неділю. Внаслідок поранення у понеділок у лікарні помер поліцейський.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області, передає Укрінформ.

«28 листопада близько опівдні до поліції надійшла інформація про те, що під час полюваннях в угіддях Чернігівського району 37-річний інспектор відділу реагування патрульної поліції зазнав вогнепального поранення. На момент інциденту поліцейський перебував поза службою в цивільному одязі. На полювання він поїхав з трьома товаришами», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, під час полювання 39-річний мисливець здійснив постріл із рушниці в бік тварини та випадково влучив у поліцейського.

Як уточнюється, цей поліцейський Чернігівського райуправління поліції помер у лікарні у понеділок близько 4 години ранку.

Держбюро розслідувань з’ясовує обставини події у рамках провадження за статтею 119 Кримінального кодексу (вбивство через необережність), що карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомлялося, у Тернопільській області неподалік села Свидова з мисливської рушниці поранили жінку та дитину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-