Під завалами будинку на Миколаївщині шукають вже трьох, врятовані – у лікарні

Під завалами будинку на Миколаївщині шукають вже трьох, врятовані – у лікарні

Укрінформ
Рятувальники шукають трьох людей, які можуть перебувати під завалами п'ятиповерхового житлового будинку у Новій Одесі Миколаївської області, де стався вибух.

Про це журналістам на місці події повідомив заступник начальника ГУ ДСНС в Миколаївській області Михайло Гриб, передає кореспондент Укрінформу.

«Зараз ми вживаємо заходів щодо пошуку трьох осіб, які, за даними місцевих органів влади, мешкали в цьому під'їзді. Доля їх наразі невідома. Ми залучали кінологів, але живих людей під завалами наразі службові пси не виявили», - сказав Гриб.

Він також зазначив, що трьох людей урятували з уцілілої квартири на 5-му поверсі. Рятувальники дісталися до них через дах будинку, бо східці між 4-им та 5-им поверхами зруйновані. Потерпілі зараз у лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Загалом від вибуху, який стався на 5-му поверсі, постраждало 4 квартири: дві на 4-му поверсі і стільки ж на 5-му. Всього у цьому підї'зді 10 квартир – по дві на кожному поверсі.

Попередня причина аварії – вибух газу. При цьому вибуховою хвилею вибило шибки в сусідніх будинках.

На місці працює штаб з ліквідації наслідків події та оперативна група ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Як повідомлялося, вранці 27 листопада у м. Нова Одеса в п’ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутового газу на 5-му поверсі), внаслідок чого зруйновано 4-ий та 5-ий поверхи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-